دانلود طرح توجیهی

پروژه کارآفرینی طرح خود اشتغالی

طرح کارآفرینی تولید مربا و کمپوت کیوی

از نقطه نظر علوم صنایع غذایی، کمپوت و مرباها، میوه و سبز ی نگهداری شده در شربت غلیظ شکر می باشد لیکن از نظر تعریف بازار، کمپوت ها میوه قوطی شده می باشند که نه تنها برای فصول غیرتولیدی آن میوه نگهداری می گردند، بلکه به وسیله پخته شدن و طی عملیات حرارتی، برخی آنزیم های میوه از بین رفته و آن را برای مصرف افرادی مانند سالخوردگان و بیماران که امکان مصرف میوه تازه را ندارند، فراهم می سازد.
مرباها نیز محصولاتی هستند که در آن میوه یا سبزی علاوه بر ایجاد قابلیت نگهداری برای
بلندمدت، یا تغییر طعم و شکل میوه و سبزی آن را برای مصرف به همراه کره، خامه و سرشیر آماده و مناسب می سازند. بنابراین در کل می توان گفت که کمپوت ها و مرباها از نقطه نظر علمی تعاریف مشابهی دارند ولی از نظر بازار و مصرف کنندگان تفاوت هایی در شکل و محل مصرف وجود دارد ولی نکته قابل ذکر در اینجا آن است که هر دوی کمپوت و مربا از میوه و سبزی حاوی قند تهیه می شود.
کیوی نیز میوه ای است ترش و شیرین . از اینرو کمپوت و مربای آن از کیفیت غذایی بسیار خوبی
برخوردار می گردد. میوه کیوی یک میوه جوان در کشور ما می باشد به طوری که ورود آن به کشاورزی و بازار کشورمان دارای عمر کمتر از ۲۰ سال را دارا است و لذا بر خلاف سایر میوه ها و سبزی ها، هنوز فعالیت قابل توجهی در تولید کمپوت و مربای آن به عمل نیامده است، لیکن با توجه بر شرایط و آنالیز غذایی آن، انتظار می رود که محصول بازارپسندی در این باب تولید و عرضه گردد

طرح کارآفرینی تولید مربا و کمپوت کیوی

طرح کارآفرینی تولید مربا و کمپوت کیوی

فهرست مطالب:
مقدمه
بخش اول: معرفی طرح
مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی
خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی
اصطلاحات و تعاریف
بخش دوم: سازمان واحد تولیدی
مدیریت عامل
مسئول کنترل نماینده مدیریت و مدیر تضمین کیفیت کارخانه
مدیر داخلی و فنی
مدیریت
بخش سوم: کنترل فرآیندهای تولید و عملیاتی
تعریفی در مورد نقاط بحرانی واحد تولیدی
تدارکات و انبارش مواد اولیه
فرآوری مواد اولیه
بسته بندی محصول نهایی
انبارش و حمل و تحویل محصول
قیمت فروش در بازار
بخش چهارم: بازرسی و آزمایش مواد اولیه
بازرسی و آزمایش حین فرآیند
بازرسی و آزمایش محصول نهایی
بخش پنجم: شناسایی و ردیابی
بخش ششم: امکانات آزمایشگاهی
بخش هفتم: آموزش کارکنان
بخش هشتم: رقابت کارخانه
بخش نهم: اهداف کارخانه در توسعه اقتصاد
بخش دهم: فنون آماری

ضمائم
پیشنهادات
بر آورد نیروی انسانی
ماشین آلات و تجهیزات
ابزار آلات و وسایل و فنی و آزمایشگاهی
کروکی کارخانه آرد سازی شاهین دژ
نمودار هزینه، حجم فعالیت و سود

مناسب برای

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری

ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده

گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا

گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل:PDF

تعداد صفحات:۶۵

قیمت : ۱۰۰۰۰ تومان

10000 تومان – خرید
پرداخت توسط کلیه ی کارت های بانکی عضو شتاب امکان پذیر می باشد ||||||آموزش خرید طرح کارآفرینی تولید مربا و کمپوت کیوی : ابتدا روی دکمه ی آبی رنگ خرید بالا کلیک کنید ، سپس روی دکمه پرداخت کلیک کنید تا به صفحه بعدی وارد شوید. در این صفحه پس از وارد کردن نام و ایمیل خودتان دوباره روی دکمه ی خرید کلیک کنید تا به صفحه پرداخت بانک هدایت شوید و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید البته توجه داشته باشید که شما توسط تمام کارتهای بانکی عضو شتاب قادر به پرداخت میباشید . همچنین یک نسخه از فایل به ایمیل شما ارسال خواهد شد. |||||| نکته: درصورتی که پست الکترونیکی ندارید میتوانید ادرس hemati@yahoo.com را در جای ادرس پست الکترونیکی بنویسید چون در هر صورت لینک دانلود پس از پرداخت برای شما نمایش داده خواهد شد و حتما نیاز به ایمیل ندارید . |||||| 10000 تومان