طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ

طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ

خلاصه طرح توجیهی :
نام محصول : پودر تخم مرغ
موارد کاربرد : صنایع غذایی نظیر سس،ماکارونی،
کیک و شیرینی پزی و فرآورده های گوشتی
ظرفیت پیشنهادی: ۵۰۰ تن
عمده مواد اولیه: تخم مرغ
زمین مورد نیاز: ۵۰۰۰ متر مربع

مزایای استفاده از پودر تخم مرغ را می توان به شرح ذیل نام برد:

حجم کم، قابلیت نگهداری بالا و سهولت جابجایی این امکان را فراهم می سازد که
بجای نیاز به خرید روزانه تخ ممرغ با تناوبهای زمانی طولانی تر، اقدام به خرید پودر
تخم مرغ نمود. پودرهای تخم مرغ را م یتوان به سادگی و سریع با سایر مواد اولیه خشک مخلوط نمود، که این امر باعث سهولت و افزایش سرعت تولید می شود.
سهولت استفاده از پودر تخ ممرغ باعث کاهش هزینه های کارگری و تجهیزات مربوط به نگهداری، شستشو، شکستن، جداسازی و غیره … می گردد.

کیک، کلوچه و بیسکوئیت: ایجاد بافت، طعم و رنگ بهتر همراه با افزایش ارزش
غذائی و ماندگاری فرآوردهای گوشتی: افزایش قدرت جذب آب بهبود خواص ظاهری و فیزیکی محصول ماکارونی : ماکارونی تخم مرغی در حین پخت دارای لعاب کمتر و افزایش حجم بیشتری است.

کالای جایگزین پودر و مایع تخم مرغ، تخم مرغ طبیعی می باشد ولیکن با توجه به
امکان انتقال بیماری سالمونلا از طریق تخم مرغ به انسان و با توجه به گستردگی
خانواده میکروبی آن که گسترده ترین خانواده میکروبی درجهان است، پاستوریزاسیونتخم مرغ جایگاه ویژه ای می یابد . همچنین به دلایلی نظیر هزینه و فضای کم جهتنگهداری به مدت طولانی تر و هزینه حمل و نقل کم ( ۶۰ تا ۷۰ درصد سبکتر از تخممرغ) و قابلیت استفاده سفیده و زرده بصورت جداگانه و قابلیت کنترل بیشتر، استفاده از پودر تخم مرغ به جای تخم مرغ از مزیت بیشتری برخوردار می باشد.

طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ

طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ

فهرست مطالب:
مقدمه
بخش اول: معرفی طرح
مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی
خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی
اصطلاحات و تعاریف
بخش دوم: سازمان واحد تولیدی
مدیریت عامل
مسئول کنترل نماینده مدیریت و مدیر تضمین کیفیت کارخانه
مدیر داخلی و فنی
مدیریت
بخش سوم: کنترل فرآیندهای تولید و عملیاتی
تعریفی در مورد نقاط بحرانی واحد تولیدی
تدارکات و انبارش مواد اولیه
فرآوری مواد اولیه
بسته بندی محصول نهایی
انبارش و حمل و تحویل محصول
قیمت فروش در بازار
بخش چهارم: بازرسی و آزمایش مواد اولیه
بازرسی و آزمایش حین فرآیند
بازرسی و آزمایش محصول نهایی
بخش پنجم: شناسایی و ردیابی
بخش ششم: امکانات آزمایشگاهی
بخش هفتم: آموزش کارکنان
بخش هشتم: رقابت کارخانه
بخش نهم: اهداف کارخانه در توسعه اقتصاد
بخش دهم: فنون آماری

ضمائم
پیشنهادات
بر آورد نیروی انسانی
ماشین آلات و تجهیزات
ابزار آلات و وسایل و فنی و آزمایشگاهی
کروکی کارخانه آرد سازی شاهین دژ
نمودار هزینه، حجم فعالیت و سود

مناسب برای

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری

ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده

گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا

گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل: PDF

تعداد صفحات:۵۵

قیمت : ۱۰۰۰۰ تومان

10000 تومان – خرید
این نوشته در پروژه, رشته ی صنایع غذایی, کارآفرینی ارسال و , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *