طرح توجیهی کارخانه تولید کنسانتره میوه

طرح توجیهی کارخانه تولید کنسانتره میوه

موضوع و تشریح طرح توجیهی:

عبارت است از تولید کنستانتره انواع میوه و تولید انواع آبمیوه طبیعی به ظرفیت ۷۰۰۰ تن در سال این واحد تولیدی فعالیت خود را بر تولید کنستانتره و آبمیوه دو محصول عمده منطقه و استان شامل سیب و انگور متمرکز نموده است و در مراحل بعدی تولید با توجه به استعداد و توانایی ماشین‌آلات و تجهیزات و خطوط بسته‌بندی با تغییراتی اندک قادر به تولید کنستانتره و آبمیوه و میوه‌جات نظیر گلابی، هلو، آلو، زردآلو و … خواهد بود.

کنستانتره سیب

جهت تولید کنستانتره سیب که علی‌الاصول از میوه‌های درجه ۲ و ۳ از نظر اندازه انتخاب می‌گردند. ابتدا میوه‌های تهیه شده (مخصوص صنایع تبدیلی) جمع‌آوری گردیده و در استخرهای بزرگی به نام سیلو ذخیره می‌شود که ظرفیت این سیلوها بایستی متناسب با ظرفیت تولید باشد. سپس میوه‌ها ضمن شستشو به داخل سالن هدایت شده و پس از عبور از روی میز سورت (sorting) و جداسازی میوه‌های خراب و برگ و خاشاک و … توسط چند نفر کارگر وارد دستگاه خردکن (crasher) می‌شود.

میوه خرد شده توسط یک دستگاه پمپ به داخل مخازن هدایت می‌شود. به منظور افزایش راندمان آبگیری به داخل مخازن آنزیم‌های مختلفی اضافه می‌گردد و میوه از این پس وارد پروسه آبگیری می‌شود. آبگیری توسط دستگاههای پرسی انجام می‌شود که این پرس‌ها دارای انواع مختلفی بوده من جمله پرس تسمه‌ای (belt press) پرس پنوماتیکی می‌باشد.

از مزایای مهم این دستگاه، بسته بودن محیط عمل و در نتیجه عدم آلودگی محصول و محیط و همچنین دارای بالاترین بازده از نظر استحصال آب موجود در مش میوه می‌باشد.

کنستانتره تولیدی در مخازن بزرگی از جنس استنلس استیل و در سردخانه ذخیره شده و به تدریج و در صورت نیاز به دو صورت معمولی و اسپتیک بسته‌بندی می‌گردد و قابلیت صدور به سایر کشورها و یا انتقال به واحدهای تولید آبمیوه را پیدا می‌کند. بریکس کنستانتره تولیدی بدین شرح به حدود عدد ۷۰ می‌رسد. برای تولید آبمیوه نیز در صورت افزودن آب و شکر و سایر افزودنی‌های مجاز به کنستانتره و انتقال به خطوط بسته‌بندی شرایط تولید آبمیوه فراهم می‌گردد.

کنسانتره میوه

کنستانتره انگور:

خطوط تولید کنستانتره انگور خیلی شبیه به تولید کنستانتره سیب بوده با این تفاوت که در مرحله شستشو عملیات مربوط به خوشه‌گیری بایستی انجام پذیرد و در مرحله تغلیط از دستگاه اوپراتور استفاده می‌شود.

به منظور تولید آبمیوه از کنستانتره علاوه بر استفاده از مواد افزودنی طی چند مرحله عملیات فیلتراسیون، شفاف‌سازی آبمیوه انجام پذیرفته و سپس به خطوط بسته‌بندی منتقل می‌شوند. آبمیوه‌ها در بسته‌های ۲۰۰ گرمی (میلی‌لیتر) و در نوع دی‌پک بسته‌بندی و عرضه می‌گردند.

*(دیاگرام خطوط تولید کنستانتره سیب و انگور به منظور بیشتر روشن شدن موضوع به پیوست می‌باشد)

ماشین‌آلات و تجهیزات مورد نیاز وارداتی برای تولیدات این واحد به شرح زیر می‌باشند.

۱ـ خطوط تولید کنستانتره، آماده‌سازی و فرمولاسیون و بازسازی کنستانتره (تولید آبمیوه) از شرکت ماشین‌سازی فنکو (Fenco) ساخت کشور ایتالیا انتخاب گردیده است.

۲ـ خطوط استریلیزاسیون، آماده‌سازی برای پرکن و بسته‌بندی. ساخت داخل کشور ایران می‌باشد.

۳ـ ماشین‌آلات پرکن، بسته‌بندی، پاکت‌سازی برای بسته‌بندی دوی پک از شرکت بوسار (Bossar) اسپانیا تهیه خواهد گردید.

 

ـ موضوع طرح                    :    احداث و راه‌اندازی کارخانه تولید کنسانتره میوه به ظرفیت ۷۰۰۰ تن در سال

ـ محصول اجرای طرح          :   کیلومتر ۵ جاده مشکین‌شهر به اهر ـ استان اردبیل

ـ سرمایه‌گذاری قبلی

(ریالی)                            :     ۶۲۰/۶۵۵/۲ هزار ریال

(ارزی)                             :   –

ـ سرمایه‌گذاری جدید

(ریالی)                            :   ۰۴۷/۹۲۱/۲۴ هزار ریال (با احتساب سرمایه در گردش و سود دوران مشارکت مدنی)

۰۴۷/۲۴۱/۱۹ هزار ریال (بدون احتساب سرمایه در گردش و سود دوران مشارکت مدنی)

(ارزی)                             :       ۴۸۲/۸۸۷/۳ یورو بدون سود دوران مشارکت

ـ تسهیلات بانک

(ریالی)                            :  ۰۰۰/۰۰۰/۱۲ هزار ریال از محل اعتبارات SME (سود دوران مشارکت مدنی: ۰۰۰/۶۸۰/۱ هزار ریال)

(ارزی)                             : ۰۰۰/۴۰۰/۳ یورو از محل اعتبارات صندوق ذخیره ارزی (سود دوران مشارکت مدنی: ۰۰۰/۱۰۲ یورو)

ـ سرمایه‌ در گردش            :        ۰۰۰/۰۰۰/۴ هزار ریال

ـ سهم سرمایه‌گذاری جدید متقاضی

 (ریالی)                           :          ۰۴۷/۲۴۱/۷ هزار ریال

 (ارزی)                           :      ۴۸۲/۴۸۷ یورو

ـ مدت تسهیلات                : یکسال دوران مشارکت مدنی و ۶ سال بازپرداخت با اقساط سالانه

ـ سود مورد انتظار:

(ریالی)                           :     ۱۴ درصد در سال

(ارزی) :                           با توجه به امتیازات منطقه محروم، ۳ درصد در سال (۲ درصد سهم بانک و ۱ درصد سهم دولت)

نرخ بازده سرمایه‌گذاری    : ۴۴/۲۴ درصد نتیجه‌گیری شده است.

مناسب برای

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری

ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده

گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا

گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل:word
تعداد صفحات:۴۶

10000 تومان – خرید

 

این نوشته در پروژه, رشته ی صنایع غذایی, کارآفرینی ارسال و , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.