دانلود طرح توجیهی

پروژه کارآفرینی طرح خود اشتغالی

طرح توجیهی پرورش و تکثیر ماهیان خاویاری و تولید خاویار

ماهیان خاویاری که از با ارزش ترین ماهیان تجاری جهان می باشند، بیشتر از ۳۱۰ میلیون سال است که با سازگاری با محل زیست شان توانسته اند نسل خود را حفظ نمایند. در زمانهای گذشته این ماهیان در تمام نیمکره شمالی زمین پراکنده بوده ولی بعلت از بین رفتن زیستگاه و تغییرات اکولوژیک محیط زیست و همچنین صید بی رویه و …. تنها محدود به دریای خزر، آزوف، اورال و دریای سیاه شده اند. هرچند بطور محدود و پراکنده در اروپا و آمریکا نیز گونه هایی از آنها یافت می شود. در این میان دریای خزر به لحاظ موقعیت ممتاز خود مامن و زیستگاه اصلی تاسی ماهیان به شمار می رود. بطوریکه ۹۰ درصد صید جهانی ماهیان خاویاری در این دریا صورت می گیرد.

تولید خاویار

مولدین وحشی پس از صید و انتخاب توسط کارشناسان ارزیابی مولدین به مراکز تکثیر حمل می شوند مراحل حمل از صیدگاهها تا اسکله و ساحل توسط قایق و پس از آن در خشکی تا مرکز تکثیر با کامیونهای حاوی چان برزنتی و کپسول اکسیژن انجام می شود. در مراکز تکثیر مولدین به استخرهای مخصوصی نگهداری منتقل شده و پس از رفع استرسی های ناشی از حمل و نقل مورد بازدید اولیه توسط کارشناسان قرار می گیرند. مولدین ماده از لحاظ ظاهری دارای شکم برآمده و مخرج بیرون زده و گلی رنگ می باشند در عوض مولدین نر دارای بدنی کشیده تر بوده و یک خط مشخصی در سطح زیرین (شکمی) خود دارند. با نمونه برداری از تخمکهای مولدین ماده و بررسی مهاجرت هسته تخمک به طرف قطب جانوری مناسب بودن مولدین برای تزریق هورمون مشخص می شود. پس از تزریق هورمون به مولدین نر و ماده و استحصال مواد تناسلی (تخمک و اسپرم) عمل لقاح صورت گرفته و پس از رفع چسبندگی تخمها با سوسپانسیون گل رس و یا محلول تانن و یا شیر خشک تخمهای لقاح یافته به دستگاههای انکوباتور منتقل می شوند. لاروها بسته به درجه حرارت و گونه ماهی (۷-۱۲ روز) از تخمها خارج شده و پس از آن لاروهایی که دارای کیسه زرده می باشند به حوضچه های پروش لارو انتقال میابند. پس از جذب کیسه زرده و طی مراحل خواب لاروها آماده تغذیه میشوند. لاروها در طی مدت تغذیه در این حوضچهها تا وزن ۸۰ الی ۱۰۰ میلی گرم با دافنی و ناپلوس آرتمیا و همچنین کرم سفید تغذیه می شوند. پس از این مرحله لاروها به استخرهای خاکی ۱-۴ هکتاری معرفی شده و در آنجا با استفاده از روشهای کوددهی و باروری استخر با غذاهای طبیعی تغذیه شده و پس از رسیدن به وزن ۳ گرم به رودخانههای منتهی به دریا رهاسازی میگردند البته لازم به ذکر است در صورت اینکه به جای بازسازی ذخایر تولید بچه ماهی با هدف پرورش مصنوعی و مولد سازی صورت گیرد بچه ماهیان را میتوان در حوضچههای بتونی و یا فایبرگلاس با کمک غذای مصنوعی پرورش داد.

ماهی خاویار

مقدمه

معرفی ماهیان خاویاری

مشخصات عمومی تیره تاسی ماهیان

چرخه زندگی تاسی ماهیان

تولید مثل تاسی ماهیان

تغذیه تاسی ماهیان

گونه های خاویاری دریای خزر تکثیر ماهیان خاویاری

تکثیر مصنوعی ماهیان خاویاری

خلاصه ای از مراحل تکثیر مصنوعی ماهیان خاویاری

امکانات و ملزومات لازم برای تولید ۵۰۰ هزار بچه ماهی فیلی ماهی

بخش تولید غذای زنده

توجیه اقتصادی تکثیر پرورش ماهیان خاویاری

پرورش ماهیان خاویاری

تاریخچه پرورش ماهیان خاویاری در ایران

معرفی گونه های مهم پرورشی در کشور

سیستمهای پرورشی

مبانی تولید ماهیان خاویاری

وضعیت تجارت ماهیان خاویاری

ظرفیت توسعه پرورش ماهیان خاویاری در کشور

توجیه اقتصادی طرح پرورش گوشتی ماهیان خاویاری

توجیه اقتصادی تولید یک تن خاویار

مراحل گردش کار برای اخذ مجوزهای مورد نیاز

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحات : ۷۴

10000 تومان – خرید
پرداخت توسط کلیه ی کارت های بانکی عضو شتاب امکان پذیر می باشد ||||||آموزش خرید طرح توجیهی پرورش و تکثیر ماهیان خاویاری و تولید خاویار : ابتدا روی دکمه ی آبی رنگ خرید بالا کلیک کنید ، سپس روی دکمه پرداخت کلیک کنید تا به صفحه بعدی وارد شوید. در این صفحه پس از وارد کردن نام و ایمیل خودتان دوباره روی دکمه ی خرید کلیک کنید تا به صفحه پرداخت بانک هدایت شوید و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید البته توجه داشته باشید که شما توسط تمام کارتهای بانکی عضو شتاب قادر به پرداخت میباشید . همچنین یک نسخه از فایل به ایمیل شما ارسال خواهد شد. |||||| نکته: درصورتی که پست الکترونیکی ندارید میتوانید ادرس hemati@yahoo.com را در جای ادرس پست الکترونیکی بنویسید چون در هر صورت لینک دانلود پس از پرداخت برای شما نمایش داده خواهد شد و حتما نیاز به ایمیل ندارید . |||||| 10000 تومان