طرح توجیهی تولید نان فانتزی

طرح توجیهی تولید نان فانتزی

خلاصه طرح: ایجاد واحد تولید کننده انواع نان فانتزی شامل باگت، نان همبرگر،‌نانساندویچی،‌قابلیت بالای این محصول و راحت در دسترس قرار گرفتن این محصول

نان فانتزی

موضوع طرح : تولید نان فانتزی

دستگاه صادر کننده مجوز: اداره تعاون

ظرفیت اسمی تولیدات : ۵۰۰ تن سالیانه

نوع تولیدات : انواع نان فانتزی

تعداد شاغلین : ۱۱ نفر

مشخصات سرمایه گذاری طرح:‌(ارقام به میلیون ریال)

سرمایه گذاری کل طرح:‌

سرمایه گذاری ثابت :‌ ۱۴۹۸

سرمایه درگردش : ۳۵/۲۳۹

درامد سالیانه : ۴/۱۲۶۱

سود ویزه : ۲/۱۰۹۹

نرخ بازدهی سرمایه : ۷۳%

دوره بازگشت سرمایه : ۱/۴

به سه روش تولید (سنتی،‌نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک)‌می توان انواع نان فانتزی را تولید نمود که این طرح با استفاده از نیروی ماهر و دستگاههای نسبتاً مدرن برای تهیه خمیر و پخت نان از روش نیمه اتوماتیک استفاده می گردد.

ابتدا مواد اولیه الک و سپس مخلوط می گردند. سپس این مواد بصورت خمیر در می آیند بعد از این مرحله چانه گیری و قالبگیری انجام می شود سپس وارد دستگاه رول کن خمیر می شود که بعد عمل پخت انجام می گیرد.  بعد از عمل پخت کنترل انجام می گیرد. بعد از آن محصول حاصل بسته بندی و سپس انبار می شوند.

فرمت فایل : word

تعداد صفحات : ۲۰ صفحه

10000 تومان – خرید
این نوشته در پروژه, رشته ی صنایع غذایی, کارآفرینی ارسال و , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.