طرح توجیهی تولید چیپس سیب زمینی

طرح توجیهی تولید چیپس سیب زمینی

چیپس یک واژه آمریکایی است که به برش نازک سیب زمینی در چربی یا روغن گفته میشود، در انگلستان نام” کریسپ” را بر روی این فرآورده گذاشته اند.

چیپس تا رطوبت ۲ درصد در روغن سرخ میشود. رنگ زرد روشن با طعم و مزه مطلوب و بافت ترد دارد. علاوه بر این چیپس باید کمتر از ۱۵ درصد تاول و کمتر از ۱۰ درصد عیوب جزئی و کمتر از ۵ درصد عیوب عمده داشته باشد و میزان چربی آن نیز باید بین ۴۰-۳۲ درصد باشد.

بسته‏بندی تکه‏های سیب زمینی سرخ شده در روغن باید به صورتی باشد که آن را حتی‏الامکان از تبادل رطوبت، هوا، نور، نفوذ آلودگی و شکستگی حفظ نماید.

– در مواردی که از مقوا استفاده می‏شود، محصول نباید در تماس مستقیم با مقوا قرار گیرد.  به این منظور می‏توان از پوشش سلوفان، پلی اتیلن و یا مواد مناسب دیگر استفاده نمود. ضمنا” جعبه مقوائی جهت بسته‏بندی باید به نحوی تهیه گردد که قسمتی از محصول از دو سوی سطوح جانبی جعبه قابل دیدن باشد.  کلیه موادی که برای بسته‏بندی بکار می‏رود باید مناسب برای تماس با مواد خوراکی باشد.

–  وزن بسته‏ها: وزن خالص تکه‏های سیب زمینی سرخ شده در هر بسته می‏تواند از ۵۰ تا ۲۵۰ گرم باشد.

– نشانه گذاری: نشانه‏های زیر باید به صورت واضح و روشن روی هر بسته حاوی تکه‏های سیب زمینی سرخ شده در روغن به صورتی نوشته یا برچسب شود که تماس با فرآورده نداشته باشد………….

طرح توجیهی تولید چیپس سیب زمینی

طرح توجیهی تولید چیپس سیب زمینی

فهرست مطالب:
مقدمه
بخش اول: معرفی طرح
مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی
خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی
اصطلاحات و تعاریف
بخش دوم: سازمان واحد تولیدی
مدیریت عامل
مسئول کنترل نماینده مدیریت و مدیر تضمین کیفیت کارخانه
مدیر داخلی و فنی
مدیریت
بخش سوم: کنترل فرآیندهای تولید و عملیاتی
تعریفی در مورد نقاط بحرانی واحد تولیدی
تدارکات و انبارش مواد اولیه
فرآوری مواد اولیه
بسته بندی محصول نهایی
انبارش و حمل و تحویل محصول
قیمت فروش در بازار
بخش چهارم: بازرسی و آزمایش مواد اولیه
بازرسی و آزمایش حین فرآیند
بازرسی و آزمایش محصول نهایی
بخش پنجم: شناسایی و ردیابی
بخش ششم: امکانات آزمایشگاهی
بخش هفتم: آموزش کارکنان
بخش هشتم: رقابت کارخانه
بخش نهم: اهداف کارخانه در توسعه اقتصاد
بخش دهم: فنون آماری

ضمائم
پیشنهادات
بر آورد نیروی انسانی
ماشین آلات و تجهیزات
ابزار آلات و وسایل و فنی و آزمایشگاهی
کروکی کارخانه آرد سازی شاهین دژ
نمودار هزینه، حجم فعالیت و سود

مناسب برای

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری

ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده

گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا

گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل:Microsoft word
تعداد صفحات:۵۶

قیمت : ۱۰۰۰۰ تومان

10000 تومان – خرید
این نوشته در پروژه, رشته ی صنایع غذایی, کارآفرینی ارسال و , , , , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *