طرح توجیهی کارآفرینی تولید کنسرو خاویار

طرح توجیهی کارآفرینی تولید کنسرو خاویار

خلاصه طرح توجیهی :
نام محصول : کنسرو خاویار
ظرفیت پیشنهادی طرح : ۵۰ تن سالانه
اشتغالزایی : ۱۶ نفر
زمین مورد نیاز :۳۰۰۰

خاویار یک ماده غذایی پرانرژی است که ارزش غذایی بالایی داشته و طعم و بویی بسیار خوشایند دارد. خاویار دارای پروتئین، چربی، قند، ویتامین ها و نمک های معدنی و آب است. ارزش غذایی ۱۰۰ گرم خاویار معادل ۲۸۰۰ کیلوکالری انرژی می باشد. به طور عمده پروتئین موجود در خاویار عبارتند از : هیستامین، ایزولوسین، لیزین، لیسنین، تسوئین آرژنین و میتونین است.
وجود اسیدهای چرب امگا ۳ در خاویار مانع از افزایش کلسترول خون و به دنبال آن باعث پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی می شود. بعلاوه مصرف خاویار در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای آرتریت روماتوئید (التهاب مفاصل)، بیماریهای دستگاه گوارش و بعضی از انواع سرطان بسیار موثر است. خاویار از نظر عنصر آهن نیز غنی است و به همین دلیل آن در افراد مبتلا به کم خونی ناشی از فقر آهن نیز توصیه می شود. مصرف خاویار بر هوش کودکان تاثیر بسزایی داشته و به رشد ذهنی آنها کمک شایانی می کند به همین منظور، در دوران بارداری خانمها توصیه می گردد.

مصرف خاویار برای جلوگیری از دست دادن الاستیسیته و ضعیف شدن سلول های پوست و در نتیجه ایجاد چروک و افتادگی پوست بسیار مفید می باشد و پوست شما را همیشه لطیف و شاداب نگاه می دارد. خاویار بعلت داشتن پروتئین های کافی و گران قیمت یک عصاره جوان کننده است. با توجه به خاص بودن و لوکس بودن این ماده غذایی نمی توان جایگزینی برای آن معرفی نمود.

طرح توجیهی کارآفرینی تولید کنسرو خاویار

طرح توجیهی کارآفرینی تولید کنسرو خاویار

فهرست مطالب:
مقدمه
بخش اول: معرفی طرح
مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی
خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی
اصطلاحات و تعاریف
بخش دوم: سازمان واحد تولیدی
مدیریت عامل
مسئول کنترل نماینده مدیریت و مدیر تضمین کیفیت کارخانه
مدیر داخلی و فنی
مدیریت
بخش سوم: کنترل فرآیندهای تولید و عملیاتی
تعریفی در مورد نقاط بحرانی واحد تولیدی
تدارکات و انبارش مواد اولیه
فرآوری مواد اولیه
بسته بندی محصول نهایی
انبارش و حمل و تحویل محصول
قیمت فروش در بازار
بخش چهارم: بازرسی و آزمایش مواد اولیه
بازرسی و آزمایش حین فرآیند
بازرسی و آزمایش محصول نهایی
بخش پنجم: شناسایی و ردیابی
بخش ششم: امکانات آزمایشگاهی
بخش هفتم: آموزش کارکنان
بخش هشتم: رقابت کارخانه
بخش نهم: اهداف کارخانه در توسعه اقتصاد
بخش دهم: فنون آماری

ضمائم
پیشنهادات
بر آورد نیروی انسانی
ماشین آلات و تجهیزات
ابزار آلات و وسایل و فنی و آزمایشگاهی
کروکی کارخانه آرد سازی شاهین دژ
نمودار هزینه، حجم فعالیت و سود

مناسب برای

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری

ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده

گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا

گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل: PDF

تعداد صفحات:۴۵

قیمت : ۱۰۰۰۰ تومان

10000 تومان – خرید

 

این نوشته در پروژه, رشته ی صنایع غذایی, کارآفرینی ارسال و , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *