دانلود طرح توجیهی

پروژه کارآفرینی طرح خود اشتغالی

طرح توجیهی تولید جوهر لیمو

طرح توجیهی تولید اسید سیتریک یا جوهر لیمو
خلاصه ی طرح توجیهی :
ظرفیت : ۱۶۰۰ تن
اشتغال زایی : ۲۸ نفر
سرمایه گذاری ثابت : ۱۸۷۵۹ میلیون ریال
تعداد صفحات : ۵۵ صفحه

طرح توجیهی تولید جوهر لیمو

طرح توجیهی تولید جوهر لیمو

محصول مورد نظر طرح اسید سیتریک یا جوهر لیمو
اسید سیتریک یک اسید آلی ضعیف می باشد که در مرکبات یافت می شود. آن یک ماده نگه دارنده
خوب مواد غذایی و یک چاشنی خوب برای ایجاد مزه ترش در غذاها و نوشابه ها می باشد. همچنین ی ک
عامل آنتی اکسیدان خوبی هم می باشد .اسید سیتریک در اکثر مرکبات و مخصوصا در لیمو ترش و
آبلیمو یافت می شود که شامل ۸% از وزن میوه خشک می باشد اسید سیتریک دارای فرمول ش یمیایی
C5H6O7 می باشد.این ماده در ردیف افزودنی های COOH بوده و یک اسید کربوکسیلیک با سه عامل
مجاز مواد غذا ئی قرار دارد و عمده مصرف آن به عنوان نگهدارنده از فساد مواد غذا ئی و آشام یدنی
است که به صورت درصد بسیار کم ( حدود نیم تا یک درصد ) به ماده غذائی اضافه می گردد .
اسیدیته اسید سیتریک ناشی از وجود سه گروه کربوکسی می باشد که می توانند پروتون از دست
PH دهند. یون اسید سیتریک به نام سیترات معروف است . س یتراتها بافرها ی خو بی بر ای کنترل
محلولهای اسیدی هستند. یون سیترات با بسیاری از فلزات نمک سیترات ایجاد می کند که مهمترین آن
سیترات کلسیم (جوهر لیمو) می باشد که برای نگهداری غذا از فساد و خوش طع م کردن آن بکار
می رود. یون سیترات می تواند با فلزات ترکیبات ک ی لیتی ایجاد کند .
در دمای اتاق اسید سیتریک ، یک پودر کریستالی سفید می باشد که می تواند به دو فرم بی آب و یا یک
آبه وجود داشته باشد .فرم بی آب از کریستالیزه شدن اسید سیتریک در آب گرم ایجاد م ی شود در

حالی که فرم یک آب از تبلور آن در آب سرد ایجاد می شود. فرم ی ک آبه با حرارت دادن در ۴۷
درجه سانتیگراد به فرم بی آب تبدیل می شود .اسید سیتریک در حرارت بالای ۱۷۵ درجه تجزیه شده
و آب آزاد می کند. CO و ۲
در جدول زیر خصوصیات شیمیائی اسید سیتریک آمده است .
متداول نام آیوپاک وزن مولکولی دانسیته نقطه ذوب ثابت اسیدی
اسید سیتریک ۲ هیدروکسی ، ۱ و ۲ و ۳ پروپان تری
کربوکسیلیک اسید ۱۹۲,۳ ۱۵۳Cْ ۱,۶۶۵x103Kg/m3 gr/mol
Pk1=3,15
Pk2=4,77
Pk3=5,19
اسید سیتریک در قرن هشتم توسط جابر بن حیان کشف شده است. دانشمندان قرون وسط ی در اروپا
در قرن سیزدهم با خواص اسیدی لیمو و آبلیمو آشنا شدند .اسید سیتریک اولین بار در سال ۱۷۸۴
توسط شیمیدان سوئدی کارل ویلملم بوسیله متبلور کردن آبلیمو جداسازی شد.
با کشف کپک پنی سیلیوم توانست اسید سیتریک را بوسیله شکر تولید کند. C.Wehner در سال ۱۸۹۳
هر چند که تولید میکروبیولوژیکی اسید سیتریک تا جنگ جهانی اول روش صنعتی مهمی کشف کرد که
در تولید اسید سیتریک کار آمد بودند .امروزه بیشتر اسید س یتریک تولی دی در جهان با ای ن روش
استفاده از کپک اسپرژیل انجام می گیرد .

فهرست طرح توجیهی تولید جوهر لیمو

فهرست مطالب

مقدمه
بخش اول : معرفی محصول
-۱ نام و کد محصولات
-۱-۲ شماره تعرفه گمرکی
-۱-۳ شرایط واردات محصول
-۱-۴ بررسی و ارائه استانداردهای موجود در محصول ( ملی یا بین المللی )
-۱-۵ بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
-۱-۶ معرفی موارد مصرف و کاربرد
-۱-۷ بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
-۱-۸ اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
-۱-۹ کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول
-۱-۱۰ شرایط صادرات
بخش دوم : بررسی وضعیت عرضه و تقاضا
-۲-۱ بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون
-۲-۲ بررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه در دست اجرا
-۲-۳ بررسی روند واردات محصول از آغاز برنام ه سوم تا سال ۱۳۸۵
-۲-۴ بررسی روند مصرف از آغاز برنامه توسعه سوم تاکنون

-۲-۵ بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه توسعه سوم تا سال ۱۳۸۵
-۲-۶ بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه توسعه چهارم
بخش سوم : مطالعات فنی و تکنولوژیکی
-۳-۱ بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور
-۳-۲ تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرایند تولید محصول
-۳-۳ بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی به همراه برآورد حجم سرمایه ثابت
-۳-۴ برآورد مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و منابع تامین آن
-۳-۵ پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
-۳-۶ وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
-۳-۷ بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی
-۳-۸ وضعیت حمای تهای اقتصادی و بازرگانی
-۳-۹ تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید

مناسب برای

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری

ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده

گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا

گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل:PDF
تعداد صفحات:۵۵

10000 تومان – خرید
پرداخت توسط کلیه ی کارت های بانکی عضو شتاب امکان پذیر می باشد ||||||آموزش خرید طرح توجیهی تولید جوهر لیمو : ابتدا روی دکمه ی آبی رنگ خرید بالا کلیک کنید ، سپس روی دکمه پرداخت کلیک کنید تا به صفحه بعدی وارد شوید. در این صفحه پس از وارد کردن نام و ایمیل خودتان دوباره روی دکمه ی خرید کلیک کنید تا به صفحه پرداخت بانک هدایت شوید و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید البته توجه داشته باشید که شما توسط تمام کارتهای بانکی عضو شتاب قادر به پرداخت میباشید . همچنین یک نسخه از فایل به ایمیل شما ارسال خواهد شد. |||||| نکته: درصورتی که پست الکترونیکی ندارید میتوانید ادرس hemati@yahoo.com را در جای ادرس پست الکترونیکی بنویسید چون در هر صورت لینک دانلود پس از پرداخت برای شما نمایش داده خواهد شد و حتما نیاز به ایمیل ندارید . |||||| 10000 تومان