دانلود طرح توجیهی

پروژه کارآفرینی طرح خود اشتغالی

طرح توجیهی فنی و مالی و اقتصادی بی کربنات سدیم یا جوش شیرین ( NaHco3 )

مقدمه

بی کربنات سدیم یا جوش شیرین ( NaHco3 ) دارای ۰۹/۲۷ درصد سدیم و ۹۱/۷۱ درصد بی کربنات بوده و فاقد یون کلر (-Cl) میباشد. در آمریکا، جوش شیرین بعنوان ترکیب بی ضرری که قابل استفاده در غذای دام و طیور است شناخته شده و توسط FDA نیز مورد تایید قرار گرفته است.

برای شناخت اثرات مثبت استفاده از جوش شیرین در غذای طیور، آزمایشات متعددی در طی سالها توسط پژوهشگران صورت گرفته است که به چند مورد از این آزمایشات و روش عملی استفاده از جوش شیرین در مرغداریهای گوشتی، اشاره میشود.

Mongin در سال ۱۹۶۸ از این ترکیب بعنوان ماده‌ای که قادر بر تأمین سدیم و بی کربنات مورد نیاز طیور بوده و PH خون را تثبیت میکند، نام برده است.

Damron  در آزمایش خود در سال ۱۹۸۶ نتیجه می گیرد که سدیم موجود در جوش شیرین به‌اندازه سدیم نمک، قابل استفاده برای طیور می باشد، ولی به این نکته نیز اشاره می کند که در صورت جایگزین کردن درصدی از نمک با جوش شیرین در دان، درصد کلر از نظر وزنی حدود ۵/۱ برابر کاهش خواهد یافت. ( با توجه به‌اینکه وزن اتمی کلر حدود ۵/۱ برابر سدیم  میباشد ).

پژوهشگر دیگری بنام Baker و همکارانش در سال ۱۹۷۹ اعلام کردند که جوش شیرین به مقدار ۵/۱ درصد در فرمول مخلوط کریستال اسید آمینه استانداردی که در ایالت ایلی نوی آمریکا به مصرف طیور میرسد، باید وجود داشته باشد.

آنتی کوکسیدیال ( ضد کوکسیدیوز ) موننزین ( Monensin ) در دوزهای بالاتر از پیشنهادی، سبب کاهش سدیم می شود. .Jensen در سال ۱۹۸۲ نشان داد که در چنین مواقعی، افزودن سدیم قادر به رفع کمبود این یون نمی شود ولی جوش شیرین می تواند این کمبود بوجود آمده را بر طرف کند. در این آزمایش، مقدار ۱۶۰ گرم موننزین در یک تن دان ( ۱۶۰ PPM ) و بی کربنات سدیم، کربنات پتاسیم و نمک مورد آزمایش قرار گرفتند. افزودن جوش شیرین سبب افزایش قابل ملاحظه رشد در ۴ هفتگی گردید. بی کربنات پتاسیم اثر کمتری در مقایسه با جوش شیرین در بهبود رشد داشته و نمک تأثیر مثبتی را بهمراه نداشت.

طرح توجیهی تولید جوش شیرین

طرح توجیهی تولید جوش شیرین

فهرست مطالب:
مقدمه
بخش اول: معرفی طرح
مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی
خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی
اصطلاحات و تعاریف
بخش دوم: سازمان واحد تولیدی
مدیریت عامل
مسئول کنترل نماینده مدیریت و مدیر تضمین کیفیت کارخانه
مدیر داخلی و فنی
مدیریت
بخش سوم: کنترل فرآیندهای تولید و عملیاتی
تعریفی در مورد نقاط بحرانی واحد تولیدی
تدارکات و انبارش مواد اولیه
فرآوری مواد اولیه
بسته بندی محصول نهایی
انبارش و حمل و تحویل محصول
قیمت فروش در بازار
بخش چهارم: بازرسی و آزمایش مواد اولیه
بازرسی و آزمایش حین فرآیند
بازرسی و آزمایش محصول نهایی
بخش پنجم: شناسایی و ردیابی
بخش ششم: امکانات آزمایشگاهی
بخش هفتم: آموزش کارکنان
بخش هشتم: رقابت کارخانه
بخش نهم: اهداف کارخانه در توسعه اقتصاد
بخش دهم: فنون آماری

ضمائم
پیشنهادات
بر آورد نیروی انسانی
ماشین آلات و تجهیزات
ابزار آلات و وسایل و فنی و آزمایشگاهی
کروکی کارخانه آرد سازی شاهین دژ
نمودار هزینه، حجم فعالیت و سود

مناسب برای

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری

ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده

گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا

گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل:PDF

تعداد صفحات:۴۷

قیمت : ۱۰۰۰۰ تومان

10000 تومان – خرید
پرداخت توسط کلیه ی کارت های بانکی عضو شتاب امکان پذیر می باشد ||||||آموزش خرید طرح توجیهی تولید جوش شیرین : ابتدا روی دکمه ی آبی رنگ خرید بالا کلیک کنید ، سپس روی دکمه پرداخت کلیک کنید تا به صفحه بعدی وارد شوید. در این صفحه پس از وارد کردن نام و ایمیل خودتان دوباره روی دکمه ی خرید کلیک کنید تا به صفحه پرداخت بانک هدایت شوید و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید البته توجه داشته باشید که شما توسط تمام کارتهای بانکی عضو شتاب قادر به پرداخت میباشید . همچنین یک نسخه از فایل به ایمیل شما ارسال خواهد شد. |||||| نکته: درصورتی که پست الکترونیکی ندارید میتوانید ادرس hemati@yahoo.com را در جای ادرس پست الکترونیکی بنویسید چون در هر صورت لینک دانلود پس از پرداخت برای شما نمایش داده خواهد شد و حتما نیاز به ایمیل ندارید . |||||| 10000 تومان