طرح توجیهی تولید کیسه های آسپتیک بسته بندی مواد غذایی

خلاصه طرح
نام محصول کیسه های اسپتیکجهت نگهداری مواد غذایی
موارد کاربرد
جهت نگهداری و بسته بندی محصولات مختلف مانند: محصولات لبنی مایع،
آبمیوه (محصولات با اسید بالا)، شیر، خامه، آبمیوه، سوپ و رب گوجه فرنگی، انواع
دسر، شربت، نوشیدنی ها و …
ظرفیت پیشنهادی طرح تن ۵۲۴۰
عمده مواد اولیه مصرفی پلی پروپلین
میزان مصرف سالیانه مواد اولیه تن ۵۵۰۰
اشتغال زایی نفر ۱۹
زمین مورد نیاز متر مربع ۴۰۰۰

طرح توجیهی تولید کیسه های آسپتیک بسته بندی مواد غذایی

طرح توجیهی تولید کیسه های آسپتیک بسته بندی مواد غذایی

بسته بندی اسپتیک شیوه جدیدی برای نگهداری محصولات غذایی دراز مدت زمان طولانی و خارج از یخچال است که تا زمان باز کردن بسته تازگی محصول را حفظ خواهد کرد. زمانی که برای اولین بار شیر و آبمیوه به شیوه اسپتیک در قفسه ها و یخچال های مغازه ها عرضه شد با عدم اطمینان مصرف کنندگان رو به رو گردید. در واقع موادغذایی که در داخل بسته های اسپتیک پر می شوند هیچ نیازی به افزودن مواد نگهدارنده ندارند. چرا که در این روش با ماندگاری طولانی، محصولات لبنی مایع را در دمای ۱۳۷ درجه سانتیگراد و به مدت ۴ ثانیه حرارت داده و بلافاصله در بسته استریل پر می کنند. آبمیوه (محصولات با اسید بالا) را نیز در دمای ۸۰ تا ۹۵ درجه به مدت ۱۵ الی ۳۰ ثانیه حرارت می دهند و سپس به صورت اسپتیک پر می کنند. هر دو روش به گونه ای طراحی شده است که تنها مقدار بسیار کمی از ویتامین ها و املاح معدنی از بین می روند. این فرآیند ها زمان نگهداری محصول را به مدت چندین ماه خارج از محیط یخچال افزایش می دهد. پس از باز شدن بسته محصول می بایستی در یخچال نگهداری شود.

نیاز به مواد غذایی سالم در تمام نقاط دنیا وجود دارد بنابراین لازم است که تلاشهای زیادی در جهت افزایش کارآیی بسته بندی های صورت بگیرد. روش بسته بندی اسپتیک دارای مزایای ویژه ای به شرح ذیل می باشد:
۱٫ عدم استفاده از مواد شیمیایی
۲٫ استفاده از بخار جهت استرلیزه کردن
۳٫ عدم نیاز به شستشو
۴٫ هزینه های کمتر تولید

مناسب برای
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل:PDF
تعداد صفحات:۴۶

قیمت : ۱۰۰۰۰ تومان

10000 تومان – خرید
این نوشته در پروژه, رشته ی شیمی, رشته ی صنایع غذایی, کارآفرینی ارسال و , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *