مطالعات امکانسنجی نگهداری میوه و سبزی به روش iqf

مطالعات امکانسنجی نگهداری میوه و سبزی به روش iqf

موارد کاربرد: تهیه انواع غذاها ،پیش غذاها ، سالادها ،مصرف میتقیم به عنوان میوه و تنقلات و غیره

ظرفیت پیشنهادی طرح : ۸۰۰ تن در سال

اشتغالزایی : ۳۰ نفر

مطالعات امکانسنجی نگهداری میوه و سبزی به روش iqf

مطالعات امکانسنجی نگهداری میوه و سبزی به روش iqf

سبزیجات و میوه جات محصولات کشاورزی هستند که تولید آنها تنها در فصول خاصی از سال امکان پذیر بوده و در سایر ایام امکان دسترسی به آنها وجود ندارد و از طرف  دیگر هم بسیاری از این محصولات نیز از عمر نگهداری کوتاهی برخوردار بوده و نمی‌توان آنها را برای فصول دیگر سال نگهداری کرد. از این رو با توجه به علاقمندی مصرف این محصولات در کلیه فصل سال، روش?های مختلفی برای فرآوری و نگهداری سبزی و میوه در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد. البته توجه به کیفیت سبزی و میوه مسئله مهمی است، به طوری که از تکنولوژی‌های مدرنی استفاده می‌شود.

این تکنولوژی‌ها محصولات را طوری نگهداری می کند که کیفیت آنها کمترین تفاوت را با نوع تازه آن داشته باشد و روش IQF برای نیل به این هدف مورد استفاده قرار می‌گیرد. روش?های نوین انجماد نظیر IQF هم اکنون روش های تکامل یافته انجماد می باشند که کاربرد فراوانی در صنایع غذایی و نگهداری محصولات غذایی دارند.

فهرست:

  • معرفی کامل محصول
    نام و کد آیسک محصول
    شماره تعرفه گمرکی
    شرایط واردات
    فرایند و روش تولید
    تجزیه و تحلیل هزینه
    جمع کل سرمایه
    هزینه تولید سالیانه
    سود سالیانه
    دریافت سالیانه
    میزان برگشت سرمایه
    نقطه سر به سر
    بررسی جایگاه صنعتی
    بررسی و ارائه استاندارد
    بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی این محصول
    استانداردهای ملی و بین المللی
    توضیح موارد مصرف و کاربرد
    بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
    اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
    کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده این محصول
    شرایط صادرات محصول
    کشورهای تولید کننده و مصرف کننده
    شرایط حمایت های اقتصادی و بازرگانی
    وضعیت عرضه و تقاضا
    بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید
    وضعیت طرحهای جدید و طرح های توسعه در دست اجرا
    بررسی روند واردات محصول
    بررسی روند مصرف
    بررسی روند صادرات محصول
    بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات
    بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها
    تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول
    بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
    میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن
    پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
    وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
    بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی
    وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
    تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید
    منابع و مآخذ

مناسب برای

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری

ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده

گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا

گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل:PDF
تعداد صفحات:۷۴

10000 تومان – خرید
این نوشته در پروژه, رشته ی صنایع غذایی, کارآفرینی ارسال و , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *