طرح توجیهی کارخانه تولید لبنیات

طرح توجیهی کارخانه تولید لبنیات

در این طرح توجیهی کارآفرینی احداث کارخانه تولید لببنیات مختلف مورد بررسی قرار گرفته است.در میان غذاهای مختلف که روزانه به مصرف انسان می رسند بدون شک لبنیات مناسب ترین و متعادل ترین ترکیب را دارا می باشد و به همین دلیل است که معمولا شیر را غذای کامل می نامند. شیر هر یک از پستانداران بهترین غذا برای نوزاد همان پستاندار می باشد و عملا نمی توان هیچ غذایی را جانشین آن قرار داد . بررسی ها نشان می دهد که طولانی ترین عمرها در اکثر کشورهایی دیده می شود که مقدار مصرف روزانه شیر مردم آن زیاد است. ترکیب شیر تحت تاثیر عوامل مختلف از جمله نژاد، فصل، تغذیه و … تغییر می کند ولی به طور متوسط می توان ارقام زیر را در خصوص ترکیب شیر ارائه نمود.

محصولات جانبی  :  

پنیر پیتزا،پنیر ورقه ای، انواع ماستهای کم چرب و خامه ای ،کشک مایع،دوغ

طرح توجیهی تولید فرآورده های لبنی

طرح توجیهی تولید فرآورده های لبنی

 

بخش اول: صنایع شیر                              ۱۳

مقدمه                                           ۱۳

پوکی استخوان بیماری خاموش                   ۱۳

بخش دوم :  شرکت فرآورده های لبنی لبنوش            ۱۹

کلیات درباره شرکت                           ۲۰

خلاصه فعالیت تعاونی                              ۲۰

تاریخچه شرکت                           ۲۱

تنظیم دوایربه خدماتی و تولیدی                   ۲۴

چارت سازمانی                                ۲۵

بخش سوم: فرآیند تولید                           ۲۶

آزمایشگاه                                   ۲۷

خطوط تولید                                  ۳۰

مراحل پاستوریزاسیون شیر                         ۳۰

تولید پنیر سفید مخصوص صبحانه                    ۳۱

مراحل ساخت کره پاستوریزه                        ۴۶

خط تولید دوغ پاستوریزه                          ۴۷

مراحل تولید خامه قنادی شیرین شده                    ۴۷

خط تولید کشک مایع                               ۴۸

مراحل تولید پنیر پیتزا                              ۵۰

خط تولید پنیر پیتزا                             ۵۰

مراحل تولید پنیر پیتزا تند                      ۵۱

خط تولید ماست خامه ای                           ۵۳

بخش چهارم :انبار و انبارداری شرکت               ۵۵ 

انبار                                       ۵۶

انبار های سرپوشیده                              ۵۶

انبار های باز                                   ۵۶

وظایف انباردار                              ۵۶

انواع موجودی های انبار                          ۵۷

کالای انتقالی از سایر انبار ها و اجناس بر گشتی            ۵۹

مدارک خرید                                  ۶۱

تحویل کالا به انبار                              ۶۱

تحویل دائم                                  ۶۲

نحوه و موارد استفاده از فرم رسید انبار              ۶۲

در خواست کالا و مواد از انبار                        ۶۳

تحویل وخروج کالا ازانبار                         ۶۴

کارتکس انبار                                    ۶۸

گزارش موجودی از انبار                       ۷۰

اصول ایمنی و حفاظت انبار                        ۷۱

بخش پنجم : فروش ، تبلیغات و بازار یابی در شرکت           ۷۴

مقدمه                                       ۷۵

عوامل موثر در بالا بردن میزان فروش               ۷۶

بازاریابی و تبلیغات                             ۷۶

مزایای تبلیغات                             ۷۸

وظایف مدیر بازاریابی و فروش                     ۷۹

بخش ششم : دایره سرپرستی                         ۸۱

دایره سرپرستی                               ۸۲

نقش واحد سرپرستی به عنوان جزیی از سیستم             ۸۲

اصول مدیریت و سرپرستی                           ۸۳

واحد خرید مواد                              ۸۵

خرید های داخلی                              ۸۶

در خواست خرید مواد                              ۸۶

سفارش کالا به فروشنده                        ۸۷

بازرسی و کنترل اجناس خریداری شده                ۸۹

بخش هفتم : سیستم حسابداری                   ۸۰

گردش حساب های صنعتی                         ۹۱

فهرست حساب های ترازنامه ای                      ۹۲

فهرست  حساب های سود و زیانی                     ۹۴

بهای تمام شده کالای فروخته شده                   ۹۵

هزینه ها                                    ۹۶

سایر درآمدها                                ۹۶

کسور درآمد                                  ۹۶

سیستم حسابداری صنعتی کارخانه                    ۹۷

مراحل ساخت محصولات                           ۹۸

کنترل مواد                                  ۱۰۵

کسر و اضافات مواد                               ۱۰۷

عوامل بهای تمام شده مواد اولیه                  ۱۰۸

نحوه ثبت مواد برگشتی به انبار                   ۱۱۱

هزینه های مشترک و فرعی کارخانه                      ۱۱۱

کنترل هزینه های دستمزد                          ۱۱۴

حسابداری حقوق و دستمزد                          ۱۱۶

دستمزد اوقات تلف شده                        ۱۱۷

پاداش کارکنان                               ۱۱۸

ذخیره دستمزد ایام مرخصی                         ۱۱۹

توضیحاتی راجع به برخی کسورات دستمزد بیمه            ۱۲۲

پرداخت مساعده                               ۱۲۲

انحرافات حقوق و دستمزد                          ۱۲۳

کنترل سربار کارخانه                             ۱۲۴

برآورد هزینه های سربار.                         ۱۲۵

سربار واقعی کارخانه                             ۱۲۸

تجزیه تحلیل کسری یا اضافات سربار کارخانه            ۱۲۹

بخش هشتم  : تعمیرات و نگهبانی                   ۱۳۱

تعمیرات                                ۱۳۲

نگهبانی                                     ۱۳۲

بخش نهم :نتیجه گیری و جمع بندی                      ۱۳۴

توصیه هایی برای موقیت سازمانی                   ۱۳۵

IT چیست ؟                               ۱۳۵

نقش IT در صنعت                              ۱۳۵

کاربرد  IT در R&D                           ۱۳۶

ضمائم                                       ۱۳۷

منابع و ماخذ

مناسب برای

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری

ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده

گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا

گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل:PDF
تعداد صفحات:۱۶۰

10000 تومان – خرید
این نوشته در پروژه, رشته ی صنایع غذایی, کارآفرینی ارسال و , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.