دانلود طرح توجیهی

پروژه کارآفرینی طرح خود اشتغالی

طرح توجیهی تولید سیب زمینی نیمه آماده یا فرنچ فرایز

پس از شستشوی اولیه پوست گیری شده، قسمت‌های تیره و ناخالصی‌ها از آن جدا شده، وارد مرحله برش زنی می‌شود. بعد از اینکه سیب زمینی به شکل خلال در آمد سپس عملیات نشاسته گیری انجام میشود زیرا بافت نشاسته گلوکزی(قندی) می باشد و گلوکز در برابر حرارت میسوزد و باعث تیره شدن سیب زمینی میشود برای رفع این مشکل سیب زمینی را از درون آب سرد عبور میدهند  سپس مجدداً شسته شده و به منظور غیر فعال شدن آنزیم‌های موجود، وارد آب داغ (بلانچر)  میشود که  در مرحله بلانچر سیب زمینی را از درون آب حدود ۸۰ درجه عبور میدهند . این کار باعث میشود تا بافت سیب زمینی باز شود و آب درون آن براحتی خارج شده و روغن براحتی درون آن برای پخت بهتر نفوذ کند. سپس از یک مبدل حرارتی برای نیمه سرخ کردن سیب زمینی ها استفده میکنیم چون حرارت مستقیم به روغن خوراکی باعث بالارفتن پراکسید هیدروژن در روغن و سوختن آن میشود به همین دلیل برای گرم کردن روغن خوراکی از مبدل حرارتی استفاده میکنند . به این صورت که روغن صنعتی توسط بویلر تا ۳۰۰ درجه گرم شده و آن را وارد مبدل حرارتی که روغن خوراکی درون لوله های مبدل جاری هست وارد میکنند و روغن خوراکی با تبادل حرارتی بین روغن صنعتی و لوله ها گرم میشود . در مرحله بعدی خلال‌ها مقداری از رطوبت خود را از دست داده سپس نیمه سرخ می‌شوند. خلال‌های سیب زمینی بعد از این که خشک شدند در مدت زمان کوتاهی منجمد شده و بسته بندی می‌گردند. فرایند تولید بطور مختصر بدین شرح است:

۱- شستشو

۲- سورت

۳- پوست گیری

۴- خلال کن

۵- نشاسته گیر

۶- خشک کن

۷- سرخ کن

۸- فریز

۹- بسته بندی

سیب زمینی نیمه آماده

فهرست مطالب:

مقدمه
بخش اول: معرفی طرح
مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی
خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی
اصطلاحات و تعاریف
بخش دوم: سازمان واحد تولیدی
مدیریت عامل
مسئول کنترل نماینده مدیریت و مدیر تضمین کیفیت کارخانه
مدیر داخلی و فنی
مدیریت
بخش سوم: کنترل فرآیندهای تولید و عملیاتی
تعریفی در مورد نقاط بحرانی واحد تولیدی
تدارکات و انبارش مواد اولیه
فرآوری مواد اولیه
بسته بندی محصول نهایی
انبارش و حمل و تحویل محصول
قیمت فروش در بازار
بخش چهارم: بازرسی و آزمایش مواد اولیه
بازرسی و آزمایش حین فرآیند
بازرسی و آزمایش محصول نهایی
بخش پنجم: شناسایی و ردیابی
بخش ششم: امکانات آزمایشگاهی
بخش هفتم: آموزش کارکنان
بخش هشتم: رقابت کارخانه
بخش نهم: اهداف کارخانه در توسعه اقتصاد
بخش دهم: فنون آماری

ضمائم
پیشنهادات
بر آورد نیروی انسانی
ماشین آلات و تجهیزات
ابزار آلات و وسایل و فنی و آزمایشگاهی
نمودار هزینه، حجم فعالیت و سود

مناسب برای

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری

ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده

گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا

گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل:PDF
تعداد صفحات:۷۰

10000 تومان – خرید

 

پرداخت توسط کلیه ی کارت های بانکی عضو شتاب امکان پذیر می باشد ||||||آموزش خرید طرح توجیهی تولید سیب زمینی نیمه آماده : ابتدا روی دکمه ی آبی رنگ خرید بالا کلیک کنید ، سپس روی دکمه پرداخت کلیک کنید تا به صفحه بعدی وارد شوید. در این صفحه پس از وارد کردن نام و ایمیل خودتان دوباره روی دکمه ی خرید کلیک کنید تا به صفحه پرداخت بانک هدایت شوید و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید البته توجه داشته باشید که شما توسط تمام کارتهای بانکی عضو شتاب قادر به پرداخت میباشید . همچنین یک نسخه از فایل به ایمیل شما ارسال خواهد شد. |||||| نکته: درصورتی که پست الکترونیکی ندارید میتوانید ادرس hemati@yahoo.com را در جای ادرس پست الکترونیکی بنویسید چون در هر صورت لینک دانلود پس از پرداخت برای شما نمایش داده خواهد شد و حتما نیاز به ایمیل ندارید . |||||| 10000 تومان