طرح توجیهی تولید بیسکویت و ویفر

طرح توجیهی تولید بیسکویت و ویفر

خلاصه طرح
نام محصول : بیسکویت و ویفر با جایگرینی قند مایع خرما به جای شکر
ظرفیت پیشنهادی سالانه طرح : ٢٠٠٠٠ تن در سال
موارد کاربرد محصول : به عنوان تنقلات و گاهی به عنوان غذای اصلی(صبحانه و عصرانه) مورد استفاده قرار میگیرد.
میزان تولید داخلی جمع کل میزان تولید بیسکویت و ویفر با جایگرینی قند مایع خرما به جای شکردر حال حاضر ٧٣١۵٨۶ تن می باشد
اسامی مواد اولیه عمده : آرد،روغن ،قند مایع خرما(شیره خرما) ، تخم مرغ، شیرخشک، پودر نارگیل ، پودر کاکائو،بهبود دهنده ها
اشتغال زایی : ( نفر ) ۵٠ نفر
١٠٠٠٠ متر مربع : زمین مورد نیاز

تولید بیسکویت و ویفر با جایگزینی قند مایع خرما به جای شکر به عنوان تنقلات و گاهی به عنوان غذای اصلی مورد استفاده قرار میگیرد که قندهای موجود در خرما بیشتر از نوع احیا ء کننده آن یعنی فروکتوز و گلوکز است . این قندها در مقایسه باساکاروز (شکر معمولی) دارای مزایای نسبی بسیار خوبی می باشند که از جمله آنها می توان به بهداشتی و طبیعی بودن آنها و همچنین قدرت شیرین کنندگی بیشتر اشاره کرد.

از آنجائیکه بیسکویت و ویفر با جایگزینی قند مایع خرما به جای شکر به عنوان غذا ی اصلی و تنقلات مورد بهره قرار می گیرد میتوان بیسکویت و ویفر با شکر و یا بیسکویت و ویفر با ساخارین را به عنوان کالای جانشین نام برد، لیکن با تمام
فوایدی که ساکارز شکر به عنوان یک شیرین کننده ی طبیعی با ویژگیهای عملکردی ممتاز دارد، به دلیل ارتباط با برخی مشکلات سلامتی نظیر فشار خون، بیماری های قلبی، فساد دندان، چاقی و افزایش سطح گلوکز و انسولین خون که به ویژه برای دیابتی ها مضر است ونیز ماندگاری در نگهداری و قیمت تمام شده مناسبتر ، امکان رقابت با محصولات مورد اشاره در طرح را نخواهند داشت.

طرح توجیهی تولید بیسکویت و ویفر

طرح توجیهی تولید بیسکویت و ویفر

فهرست مطالب:
مقدمه
بخش اول: معرفی طرح
مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی
خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی
اصطلاحات و تعاریف
بخش دوم: سازمان واحد تولیدی
مدیریت عامل
مسئول کنترل نماینده مدیریت و مدیر تضمین کیفیت کارخانه
مدیر داخلی و فنی
مدیریت
بخش سوم: کنترل فرآیندهای تولید و عملیاتی
تعریفی در مورد نقاط بحرانی واحد تولیدی
تدارکات و انبارش مواد اولیه
فرآوری مواد اولیه
بسته بندی محصول نهایی
انبارش و حمل و تحویل محصول
قیمت فروش در بازار
بخش چهارم: بازرسی و آزمایش مواد اولیه
بازرسی و آزمایش حین فرآیند
بازرسی و آزمایش محصول نهایی
بخش پنجم: شناسایی و ردیابی
بخش ششم: امکانات آزمایشگاهی
بخش هفتم: آموزش کارکنان
بخش هشتم: رقابت کارخانه
بخش نهم: اهداف کارخانه در توسعه اقتصاد
بخش دهم: فنون آماری

ضمائم
پیشنهادات
بر آورد نیروی انسانی
ماشین آلات و تجهیزات
ابزار آلات و وسایل و فنی و آزمایشگاهی
کروکی کارخانه آرد سازی شاهین دژ
نمودار هزینه، حجم فعالیت و سود

مناسب برای

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری

ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده

گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا

گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل:PDF

تعداد صفحات:۶۰

قیمت : ۱۰۰۰۰ تومان

10000 تومان – خرید
این نوشته در پروژه, رشته ی صنایع غذایی, کارآفرینی ارسال و , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *