طرح توجیهی تولید الکل برنج

طرح توجیهی تولید الکل برنج

خلاصه طرح
نام محصول الکل برنج
ظرفیت پیشنهادی طرح ۳۰٫۰۰۰ لیتر
اشتغال زایی ۱۹ نفر
زمین مورد نیاز ۵۰۰۰ مترمربع

معرفی کاربردهای الکل اتیلیک :
الکل دارای کاربردهای متنوع در صنعت و پزشکی می باشد که در اینجا به موارد مهم آن اشاره شده است:

-۱ الکل طبی
در حال حاضر الکل طبی دارای بیشترین مصرف در کشور م یباشد. این الکل با خلوصیت ۹۶ یا ۷۰ درجه تولید شده و در اختیار بازار قرار م یگیرد. ذیلاً موارد مصرف عمده آن آورده شده است.

• تولید سرکه
سرکه ماده ای است که از تخمیر اسیدی الکل تولید می گردد. سرکه دارای مصارف خوبی در صنایع غذایی و مصارف خانگی است .نکته قابل ذکر در اینجا این است که تولید سرکه بعضاً بطور مستقیم از مالت نیز صورت می گیرد ولی در اینحالت سرکه تولیدی دارای مزه گس بوده و از مرغوبیت کافی برخوردار نم یباشد.

تولید الکل از ملاس چغندر
تولید الکل از نیشکر
ملاس جغندر قند و نیشکر از جمله محصولات جانبی در کارنجات تولید قند و شکر می باشد که ماده اولیه مورد نیاز صنایع تولید الکل خمیر مایه خوراک دام و …. است و لذا الویت وترجیح کشوردر مصرف این محصول در داخل و تبدیل آن به محصولات با ا رزش افزوده بالاتر نظیر الکل وخمیرمایه و حتی خوراک دام میباشد .به ویژه با ظرفیت های صنعتی ایجاد شده در صنایع تولید الکل وخمیرمایه طی سالهای اخیر کل ملاس تولیدی کشور مورد مصرف و نیاز این صنایع بوده وکاهش
صدور آن طی سالهای آتی مورد انتظار می باشد
تولید الکل از هندوانه
تولید الکل از انگور
تولید الکل از سایر محصولات گیاهی

طرح توجیهی تولید الکل برنج

طرح توجیهی تولید الکل برنج

فهرست مطالب:

مقدمه
بخش اول: معرفی طرح
مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی
خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی
اصطلاحات و تعاریف
بخش دوم: سازمان واحد تولیدی
مدیریت عامل
مسئول کنترل نماینده مدیریت و مدیر تضمین کیفیت کارخانه
مدیر داخلی و فنی
مدیریت
بخش سوم: کنترل فرآیندهای تولید و عملیاتی
تعریفی در مورد نقاط بحرانی واحد تولیدی
تدارکات و انبارش مواد اولیه
فرآوری مواد اولیه
بسته بندی محصول نهایی
انبارش و حمل و تحویل محصول
قیمت فروش در بازار
بخش چهارم: بازرسی و آزمایش مواد اولیه
بازرسی و آزمایش حین فرآیند
بازرسی و آزمایش محصول نهایی
بخش پنجم: شناسایی و ردیابی
بخش ششم: امکانات آزمایشگاهی
بخش هفتم: آموزش کارکنان
بخش هشتم: رقابت کارخانه
بخش نهم: اهداف کارخانه در توسعه اقتصاد
بخش دهم: فنون آماری

ضمائم
پیشنهادات
بر آورد نیروی انسانی
ماشین آلات و تجهیزات
ابزار آلات و وسایل و فنی و آزمایشگاهی
کروکی کارخانه آرد سازی شاهین دژ
نمودار هزینه، حجم فعالیت و سود

مناسب برای

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری

ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده

گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا

گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل:PDF
تعداد صفحات:۴۷

قیمت : ۱۰۰۰۰ تومان

10000 تومان – خرید
این نوشته در پروژه, رشته ی شیمی, رشته ی صنایع غذایی, کارآفرینی ارسال و , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *