طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین استراز

طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین استراز برای شفاف سازی آبمیوه در صنعت آبمیوه سازی و سایر مصارف صنایع غذایی

رایجترین آنزیمهای مورد استفاده در صنایع آبمیوه می باشند که به صورت آنزیمهای پکتین استراز ، پلی گالاکتوروناز و پکتین ترانس ، الیمیناز مورد استفاده واقع می شوند.
جهت افزایش آبدهی از نوعی آنزیم پکتولیتیکی با نام عمومی آنزیم مش اشتفاده میشود . این آنزیم که به منظور تسهیل و افزایش آبگری به مش افزوده میشود سبب کاهش گرانروی و تقلیل مدت زمان آبگیری می گردد .

از آنزیم های پکتولیتیک و آمیلاز تواماً برای شفاف سازی آبمیوه استفاده میشود که این آنزیم ها با تاثیر بر بسترهای خود به شفاف سازی آبمیوه کمک می نمایند
استراز برای شفاف سازی آبمیوه در صنعت آبمیوه سازی و سایر موارد مصرفی غذایی ایفا نماید.
در تولید آنزیم های مورد استفاده در صنایع غذایی ۳۳۹ واحد تولیدی در سراسر جهان به فعالیت می پردازند که در زمینه انزیم پکتین استراز در کشور اسلواکی یک واحد فعال وجود دارد. لیکن از آنجایی که فراورده ی معرفی شده به روش این طرح محصول جدیدی می باشد ، آمار دقیقی از تولیدات داخلی و خارجی و نیز مصرف آن در دسترس نیست.

طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین استراز

طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین استراز

فهرست مطالب :

معرفی محصول
مشخصات کلی محصول
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
استانداردهای ملی وجهانی
قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
موارد مصرف و کاربرد
کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
وضعیت عرضه و تقاضا
در فرآیند تولید محصول
ماشین آلات
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
محوطه سازی
ساختمان
ماشین آلات
تاسیسات
وسائط نقلیه
تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی
هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده
هزینه های قبل از بهره برداری
سرمایه در گردش
برآورد حقوق و دستمزد
برآورد آب, برق, سوخت و ارتباطات
هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک
هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده تولید
هزینه های توزیع و فروش
جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید
نتیجه گیری
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
مراجع
پیوست ها ( بخش نامه های مربوط به قوانین واردات و صادرات )

مناسب برای
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل:PDF
تعداد صفحات:۴۰

قیمت : ۱۰۰۰۰ تومان

10000 تومان – خرید
این نوشته در پروژه, رشته ی صنایع غذایی, کارآفرینی ارسال و , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *