طرح توجیهی تاسیس آموزشگاه آشپزی

طرح توجیهی تاسیس آموزشگاه آشپزی

توصیف پروژه :

پروژه مایک آموزشگاه آشپزی است که دریک محل ۷۵ متری واقع دربلواروکیل آباد دایر خواهد شد  (مخصوص بانوان ) می باشد ظرفیت آموزشگاه ۳۰ نفرهنرجو      می باشد که دردوشیفت ۱۵ نفر صبح ازساعت ۳۰/۸ تا ۳۰/۱۱ ودرشیفت بعدازظهر ۱۵ نفر ازساعت ۴تا۷ وبرای هرگروه سه روزدر هفته می باشد که معمولاً ازهنرجویان علاقمند بالای ۱۵ سال ثبت نام به عمل خواهد آمد وکسانی که           می خواهند ازمدرک ومربیگری فنی وحرفه ای استفاده کنند باید حتماً مدرک فوق دیپلم به بالا داشته وکسانی که می خواهند گواهینامه مهارت دریافت نمایند حتماً مدرک دیپلم داشته باشند هرهنرجو برای گرفتن دیپلم درجه یک باید ۵۴ جلسه درطی دوره آموزشی بگذرانند .

توجیه پروژه با منطق

علت انتخاب این پروژه دلایل مختلفی دارد.

  • علاقه وافر گروه به این رشته
  • این پروژه نسبت به پروژه های دیگر قابل اجراتر است.
  • راه اندازی این پروژه نیاز به سرمایه زیادی ندارد.

طرح توجیهی تاسیس آموزشگاه آشپزی

مقدمه

توصیف پروژه

توجیه پروژه با منطق

امکان سنجی

محل تأسیس و شرایط ساختمان

بیمه و دریافت مجوز

کروکی

چارت

برآورد نیروی انسانی و حقوق و دستمزد

برآورد تجهیزات و برآورد قیمت

محاسبات مالی

برآورد استهلاک

توجیه اقتصادی

جدول هزینه ها

نحوه جذب سرمایه

برنامه های خلاق تبلیغاتی

زمان بندی پروژه

گزارش بازدید

ضمایم

مناسب برای

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری

ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده

گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا

گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل:WORD
تعداد صفحات:۲۳

10000 تومان – خرید
این نوشته در پروژه, کارآفرینی ارسال و , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.