طرح توجیهی تولید گندم و جو پوست کنده

طرح توجیهی تولید گندم و جو پوست کنده

خلاصه طرح توجیهی :
نام محصول : طرح تولید گندم و جو پوست کنده
ظرفیت پیشنهادی طرح : ١۴۵٠ تن در سال
موارد کاربرد : صنایع غذائی , مکمل های دام و طیور ,صنایع داروئی
مواد اولیه مصرفی عمده : گندم , جو , سلوفان و کارتن
اشتغال زایی : (نفر) ٣٠ نفر
زمین موردنیاز (متر مربع) ٣٠٠٠ متر مربع

طرح توجیهی تولید گندم و جو پوست کنده

طرح توجیهی تولید گندم و جو پوست کنده

برخلاف سایر غلات , گندم را می توان از طریق مختلف از جمله در تهیه نان ، بیسکویت ، شیرینی ، کیک ، اسپاگتی ( ماکارونی ) و … مورد مصرف قرار داد . از گندم در صنایع کاغذ سازی ، چسب سازی و همچنین در تهیه پودرهای لباسشویی هم استفاده می شود. از سبوس و کاه آن ( محصولات گرفته شده از گندم ) نیز به عنوان خوراک دام و طیور استفاده می کنند . جو بعنوان یک ماده غذائی مقوی ,نرم کننده ,برای درمان نقرس , تب , کم خونی و سوء هاضمه, سل ،زخم های ریوی و سردرد گرم مفید است. ماء الشعیر خون ساز است و زود هضم و همراه با خشخاش کوبیده برای سردرد مفید است.
گندم و جو از نظر تولید و سطح ز یرکشت در بین محصولات زراعتی به ترتیب رتبه های اول و دوم را به خود ا ختصاص داده اند و بیش از نیمی ازاراض ی زیر کشت کشور را به خود اختصاص داده اند .گندم به عنوان غذا ی اصلی مردم و جو به خاطر نقش بسیار حساسی که در داروسازی , تغذیه دام وفرآورده های اصلی دارد از محصولات مهم و استراتژیک کشاورز ی به شمار میآیند . بنابراین جایگزینی برا ی این محصولات وجود ندارد.

 

فهرست مطالب:
مقدمه
بخش اول: معرفی طرح
مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی
خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی
اصطلاحات و تعاریف
بخش دوم: سازمان واحد تولیدی
مدیریت عامل
مسئول کنترل نماینده مدیریت و مدیر تضمین کیفیت کارخانه
مدیر داخلی و فنی
مدیریت
بخش سوم: کنترل فرآیندهای تولید و عملیاتی
تعریفی در مورد نقاط بحرانی واحد تولیدی
تدارکات و انبارش مواد اولیه
فرآوری مواد اولیه
بسته بندی محصول نهایی
انبارش و حمل و تحویل محصول
قیمت فروش در بازار
بخش چهارم: بازرسی و آزمایش مواد اولیه
بازرسی و آزمایش حین فرآیند
بازرسی و آزمایش محصول نهایی
بخش پنجم: شناسایی و ردیابی
بخش ششم: امکانات آزمایشگاهی
بخش هفتم: آموزش کارکنان
بخش هشتم: رقابت کارخانه
بخش نهم: اهداف کارخانه در توسعه اقتصاد
بخش دهم: فنون آماری

ضمائم
پیشنهادات
بر آورد نیروی انسانی
ماشین آلات و تجهیزات
ابزار آلات و وسایل و فنی و آزمایشگاهی
کروکی کارخانه آرد سازی شاهین دژ
نمودار هزینه، حجم فعالیت و سود

مناسب برای

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری

ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده

گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا

گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل: PDF

تعداد صفحات:۵۰

قیمت : ۱۰۰۰۰ تومان

10000 تومان – خرید
این نوشته در پروژه, رشته ی صنایع غذایی, رشته ی کشاورزی, کارآفرینی ارسال و , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *